head

Kuchyně

Vysokou kvalitu kuchyní, kromě vlastního precizního zpracování výroby, zajišťuje kvalitní kování nábytku a to již ve standartu, včetně vnitřní výbavy a doplňkového programu.

Zakázková výroba s moderními výrobními technologiemi v kombinaci s architektem umožňuje vytvářet originální design téměř s neomezenými možnostmi detailů.

V klasické kuchyni se využívá spíše střízlivý design, jež nepodléhá tolik módním trendům a zajišťuje nábytku nadčasovost a trvalé hodnoty. U moderních kuchyní uplatňujeme poslední trendy i extravagance funkcionalistických prvků. Atraktivní materiály v kombinaci s nerezovými či aluminiovými prvky. Různé možnosti úprav zpracování skla a žuly či umělého kamene, jenom podtrhují originální a atraktivní design v moderní luxusní kuchyni.

Přednost našich kuchyní je v jejich specifickém pojetí moderní kuchyňské linky, zvláště v tom, že firma vidí propojenost kuchyně, jídelny a obývacího pokoje. Jednotící design nábytku, doplňků a kombinace světelné atmosféry dokáže tak vytvořit originální útulnost interiéru. Vysokou kvalitu moderních kuchyní, kromě vlastního precizního zpracování výroby, zajišťuje kvalitní kování nábytku, včetně vnitřní výbavy a doplňkového programu: BLUM Dřezy a baterie: SCHOCK, FRANKE atd.. Naše kuchyně vybavujeme vestavnými elektrospotřebiči Whirlpool a Bauknecht exkluzivní partner a dále  Miele, Siemens, Bosch a odsávači par FABER.

kuchyne 1

kuchyne 2

kuchyne 3

kuchyne 4

kuchyne 5